Mi az az álomlimlom?!

Álomlimlom: főnév, magyar. 1. régi kacat, meghintve egy csepp kreativitással és festékkel (a szerző saját keze munkája) 2. blog, mely ezeket az átváltozásokat dokumentálja, hogy mások is kedvet kapjanak a rég elfeledett vacakok felújításához.

HTML

Friss topikok

Linkblog

Kézzel készült ajándék férfiaknak - Első rész

2011.12.03. 15:17 :: BarkácsBarbie

A férfiak megajándékozása számomra mindig nagyobb fejtörést igényelt, mint a nőké. A nőnek vehetsz ékszert, táskát, sálat... és bár ez a férfiakra is mind igaz, sokkal rizikósabb a dolog. :) Ezzel a bejegyzéssel szeretnék segíteni azoknak, akiknek még nincs ötletük, idén mivel ajándékozzák meg kedvesüket, apukájukat, nagypapájukat, fiaikat. (Többnyire a képekre kattintva tekinthető meg az egyes ajándékok elkészítésének leírása)

1. Papír pénztárca

Az utóbbi időben divatba jött a "papír pénztárca." Több boltban is láttam már, kb. 4000 Ft-ért lehet már ilyet vásárolni, de miért is ne készítenénk el magunk?

tyvek_06.jpg

2. Floppy ceruzatartó

Tökéletes geek, számítógépmániás fiúknak, és pár perc alatt elkészíthető!:)

diskette-pencil-holder.jpg

4. Autós só- és borstartó

Örök gyermek agglegényeknek tökéletes ez az egyedi, bohókás, mégis férfias lakásdekoráció. Csupán egy egyszerű só- és borszóró kell hozzá, egy fekete és egy fehér játékautó, pillanatragasztó, és kevés festék. Ajándékozz ilyet, és a só elkérése az ebédnél sosem lesz már ugyanolyan, mint volt!:)

salt-and-pepper-cars.jpg

5. Személyreszóló nyakkendő

Ennek az ajándéknak az elkészítése már kicsit több kézügyességet igényel, azonban még ez is könnyen megvalósítható. Sikkes, elegáns, luxust sugárzó... és kézzel készült - milyen lenne a tökéletes karácsonyi ajándék, ha nem épp ilyen?

mld1030010_0607_ties_l.jpg

6. Könyvtámasz

Könyve mindenkinek van. Annak is aki szeret, és annak is, aki nem szeret olvasni. De könyvtámasza már közel sincs mindenkinek! Pedig pazar egy dolog az ilyen, nekem legalábbis sok van, de sosem elég. :)

old_mantelweb.jpg

7. Mágnesek

Aki szereti a hűtőjére tenni a legutóbbi mozijegyeket, az üzeneteket vagy fényképeket, azoknak sosem lehet elég mágnesük. Az pedig, ha maga a mégnes is személyes, színes és egyedi, csak dob az összképen. Bár boltokban is sokfélét lehet kapni (Például remek darabokat látni a Kálvin téri Ceruza Mega Papír üzletében) elkészíteni sem bonyolult, és sok hozzávalóra sincs szükség. 

10onfridge_group.jpg

8. Saját Zen kert 

Meglepően jó ajándék lehet ez üzletemberek, stresszes egyetemisták számára. A gereblyézés megnyugvással tölti el a lelket és kiszakítja az embert a rohanó hétköznapokból. Segít ellazulni és "meditálni". Mindezek mellett lakásdíszként is megállja a helyét.

zen_garden.jpg

9. Monogrammos mandzsetta gomb

Mandzsetta alapból nagyon könnyen készíthetünk különleges, személyre szabott elegáns ajándékot. Mandzsettagomb alapot például innen tudtok rendelni, a gomb "feje" pedig lehet bármiből ami lapos: scrabble betű, régi érem, zsugorkafólia stb. A díszítésnek pedig csak a képzeleted szabhat határt!

Cuff3 .jpg

10. "Titkos könyv"

Szinte minden férfi szeretne legalább egy pár percre belebújni James Bond helyébe. ...és mi titkosügynökösebb, mint egy titkos könyv a polcon, amibe az ember a legféltettebb titkait rejtheti? (Na jó, talán a tollba rejtett dinamit és a sportkocsi titkosügynökösebb, de azt bonyolultabb otthon elkészíteni...:P) Extravagáns ajándékozók csomagolhatnak is bele: pl. egy laposüveget! ;)

book12.jpg

 +1: Adventi naptár férfiaknak

 

Nem kell sokmindent hozzáfűznöm: ennek tuti minden pasi örülne!

adventi.jpg 

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony diy hellókarácsony sk ajándék férfiaknak

A bejegyzés trackback címe:

https://alomlimlom.blog.hu/api/trackback/id/tr463434142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása