Mi az az álomlimlom?!

Álomlimlom: főnév, magyar. 1. régi kacat, meghintve egy csepp kreativitással és festékkel (a szerző saját keze munkája) 2. blog, mely ezeket az átváltozásokat dokumentálja, hogy mások is kedvet kapjanak a rég elfeledett vacakok felújításához.

HTML

Friss topikok

Linkblog

Adventi kalendáriumok!

2011.11.27. 21:53 :: BarkácsBarbie

Itt van advent első vasárnapja! :) Meggyújthattuk az első gyertyát (a "kolesz verziót" itt találhatjátok:)) én ma ki is takarítottam és kitettem pár téli hangolatú díszt. Karácsonyi teát főztem, és hangolódtam arra, hogy elkezdődött a karácsonyi ünnepkör! :) Hamarosan maga a december is bekopogtat, szóval aki saját készítésű adventi kalendáriumra vágyik, az jobban teszi, ha bele is kezd az elkészítésébe!:) Itt találhattok pár könnyen kivitelezhető ötletet az internet különböző pontjairól, és a végére hagytam Nektek egy saját,  egyszerű, és olcsó adventi kalendárium készítési módszert. :)

Színes borítékokból

 

l_100867475.jpg

Advent Calendar (1).jpg

FetchImage (1).jpg

coniferous calendar.jpg

fabric cones advent calendar.jpg

swap.jpg

Ez az utolsó nem más, mint pár ünnepi díszbe öltözetett teafilter. Ezt a fajta "visszaszámolást" akár felnőtt embereknek is meleg szívvel ajánlom, akár magunknak, akár ajándékba. ...aki szereti a teát, annak biztos (szó szerint!) melengető érzés tudni, hány tea van karácsonyig;) Meg lehet még  bolondítani a dolgot azzal, hogy minden napra más ízesítésű  "meglepetés-tea" kerül a bögrébe, így téve izgalmasabbá a napok múlását. :)

A saját ötlet pedig nem másból készül, mint WC papír gurigából. Pikk-pakk megvan az egész dobozka, amibe rejthetünk egy-egy szem csokit, vagy cukorkát. Rögzíteni vagy egy fúrt lyukba bújtatott szalaggal érdemes, vagy fel is ragaszthatjuk a 24 dobozkát egy nagy kartonra.

page.jpg

A bejegyzés végén pedig ezzel a számmal kívánok kellemes készülődést Mindenkinek!:)

 

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony egyszerű recycle hellókarácsony adventi koszorú sk guriga wc papír guriga

A bejegyzés trackback címe:

https://alomlimlom.blog.hu/api/trackback/id/tr973416536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása