Mi az az álomlimlom?!

Álomlimlom: főnév, magyar. 1. régi kacat, meghintve egy csepp kreativitással és festékkel (a szerző saját keze munkája) 2. blog, mely ezeket az átváltozásokat dokumentálja, hogy mások is kedvet kapjanak a rég elfeledett vacakok felújításához.

HTML

Friss topikok

Linkblog

"Let the wild rumpus start!"

2011.11.06. 17:26 :: BarkácsBarbie

 A cím a Where the wild things are (Ahol a vadak várnak) című gyermekkönyv egyik sora, s magyarra fordítva nagyjából annyit tesz:  Induljon a vad ramazuri!

Mert tényleg ezzel jár annak a képzeletbeli fának a kivágása, melybe a fejszémet vágtam.  Sok ragasztó, szalag, festék, csillámpor, papírnyesedék és festékcsöpp jelzi majd az utat, melyet együtt bejárunk, Kedves Olvasó, és ígérem, izgalmakkal bővelkedik majd az utunk. 

Meg fogom mutatni, mi mindent készítettem kacatokból, szemétből (!), filléres dolgokból, de néha arról is írni fogok, ami csak éppen érdekel, vagy ami Titeket érdekelhet.

Remélem tetszeni fog! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomlimlom.blog.hu/api/trackback/id/tr283358785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása